Wat is PPF folie ? Wij zijn officieel XPEL Certified Installers

PPF is een transparante paint protection film.

Deze film beschermt de autolak tegen steenslag en krassen. Het heeft een hydrophobische nano-glas toplaag en zorgt ervoor dat water wordt afgestoten.
De film heeft een perfecte heldere glans en is bestand tegen watervlekken, insecten en vogelpoep. Door de  uitstekende schokbestendige eigenschappen wordt het voertuig beschermd tegen steenslag, krassen en wasborstels. Dankzij de zelfherstellende eigenschappen verdwijnen de lichte krassen na korte tijd door de zon.

Als u voor uw auto zorgt, is de kans groot dat uw PPF nog jaren zijn kwaliteit blijft behouden! Geen verandering in kleur of textuur, geen vergeling in de loop van de tijd, alleen de beste bescherming.

wenst u meer info of een prijsofferte ? contacteer ons via mail,whatssap of social media. Prijs op aanvraag

  • Toplaag: Deze dunne, zelfherstellende laag creëert een identieke look die lijkt op de blanke lak van uw wagen. Elk merk heeft zijn kenmerkende uitstraling en wisselende eigenschappen, die onder zeer nauwkeurige inspecties te zien zijn. Kom langs om ons demopaneel te bekijken!

  • Tweede laag: de bescherming. Deze dikkere laag (varieert in alle films) absorbeert de impact van stoten en krassen.

  • Derde laag: de lijm. Deze laag van de folie hecht zich veilig aan de blanke laklaag van uw wagen, zonder dat het lakwerk wordt beschadigd of aangetast. Eenmaal verwijderd, heeft u weer een gloednieuwe wagen!

  • Onderste laag: de verwijderbare laag. Deze beschermt de folie tijdens het transport en wordt vlak voor het aanbrengen verwijderd.